Info og kontakt

KULTURSKOLEN FOR SENIORER & SARPSBORG SENIORSKOLE

I samarbeid med foreningen Sarpsborg Seniorskol, tilbyr Kulturskolen for seniorer flere kurs på dagtid i Sarpsborg kulturskoles lokaler (Gamle EPA-bygget). Sammen forsøker vi å skape et kulturskoletilbud for og til seniorer i alle aldre over 60! Her kan du gå på kurs, slå av en prat i lunsjen og treffe hyggelige folk. Skolen er en sosial møteplass hvor ord som trivsel, latter, læring, nysgjerrighet, engasjement, og munterhet er høyst tilstedeværende.


FORENINGEN SARPSBORG SENIORSKOLE

Kulturskolen for seniorer samarbeider med den svært aktive og flotte og frivillige foreningen Sarpsborg Seniorskole. Ønsker du kontakt med foreningen Sarpsborg Seniorskole, ta da kontakt med enten Britt Paulsen på e-post brittpaulsen2@hotmail.com eller Solveig Martinsen på e-post solveighovde@gmail.com.

Sarpsborg Seniorskole er en idealistisk forening som tror og vet at kunst, kultur og kunnskap både er skapende og forbyggende når det gjelder helse og humør.


MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgift er kun kr. 100.- 

Kontonummer er: 1020 31 02386 (husk å skrive inn navnet ditt i meldingsfeltet når du betaler).


KULTURSKOLEN FOR SENIORER

Kulturskolen for seniorer ligger under Sarpsborg kulturskole (Sarpsborg kommune) - og samarbeider med foreningen Sarpsborg Seniorskole.  

Har du spørsmål vedr Kulturskolen for Seniorer, kontakt gjerne Jezzamine på mail:jfm@sarpsborg.com


FACEBOOK

Du er også velkommen til å søke opp vår Facebook-gruppe: Kulturskolen for seniorer - og legge inn et ønske om å bli medlem. Jezzamine svarer så raskt hun kan med å legge deg til gruppen.

 

 St. Marie gate 81/87, 1702   Sarpsborg